Døgnåbent:

+45 54 43 11 80
Egensevej 49, 4840 Nørre Alslev

Loading...
Til Borgere/Pårørende 2018-05-09T12:02:54+00:00

Hverdagen

I det daglige arbejde er der tæt kontakt med vore beboere, og hjemmet drives så tæt på et privat hjem som overhovedet muligt.

Vi lægger vægt på en rolig og stabil hverdag med faste rutiner, hvor personlig pleje, hygiejne og kost m.v. vægtes højt. Vore fysiske rammer gør det muligt for vore beboere at vælge i hvilken grad man vil indgå i det daglige sociale liv i Præstegården.
Man bestemmer selv i videst muligt omfang, egen dagligdag og egne rutiner.

Alle beboere har pæne og rummelige enkeltværelser.
Aktivitetsniveauet tilpasses den enkelte beboers fysiske eller psykiske formåen.
Vi har også i Præstegården vores eget Poolhus, hvor der er adgang til opvarmet pool fra april til oktober samt diverse motionsmaskiner.
Udover dette har vi også vores eget orangeri, hvor vi dyrker grøntsager samt blomster til glæde for alle beboere i Præstegården.
Præstegården råder over en minibus, som vi bruger til ture og udflugter.

Beboere

Vore beboere er typisk ramt af demens (senil- eller alkoholbetinget), en sindslidelse eller en hjerneskade, og har behov for meget tæt og individuel pleje. De som henvises til Den gamle Præstegård er som regel beboere, der er svære at indplacere på større institutioner. For at få dagligdagen til at fungere behøves et mindre og overskueligt, men samtidig rummeligt miljø at bo i.

Vi har både mobile og ikke mobile beboere og der er ingen plejemæssige begrænsninger for ophold i Præstegården. Aldersgruppen er sædvanligvis fra 40 år op opefter. Den Gamle Præstegård har plads til 10 beboere samt vi har 1 akutplads.

Du Er Altid Velkommen

Arranger møde